Skip Navigation

CARTA PESANAN AWDA

Harga/Caj:  BND 10.00
10.00
Kuantiti:
Cetak
PRODUK IBADAT DAN TAHARAH MUSLIM | PRODUK IBADAT DAN TAHARAH MUSLIM » Fiqh Consultancy

SABUN SERTU/SAMAK NAJIS MUGHALLAZAH (TRAVELLER PACK)-Fiqh Network

Cecair Sabun Sertu Al-Mughallazoh adalah sabun yang telah dicampurkan dengan tanah liat suci secukupnya untuk penggunaan penyertuan bagi mensucikan tubuh, pakaian dan barang-barang dari najis berat babi dan anjing. Ummat Islam tidak perlu lagi bersusah payah mencari tanah liat bagi mensucikan diri. Sabun Sertu Al-Mughallazoh telah diolah khas dan disahkan oleh Asatizah yang bertauliah dan dijamin dapat membersihkan dan mensucikan anda agar ibadah lebih diterima oleh Allah swt.
Ada tiga jenis Sabun Sertu Al-Mughallazoh iaitu yang khas untuk penyertuan seluruh tubuh, yang khas untuk menyertu pakaian dan sejenis lagi bagi penyertuan barang-barang seperti perkakas dapur, lantai, peti sejuk dan lain-lain. Setiap jenis menggunakan jenis sabun berbeza yang sesuai untuk penyertuan yang tertentu sahaja. Saiznya juga disediakan dengan penyesuaian penggunaan. Bagi penggunaan dirumah disediakan botol besar yang berukuran 500ml 1000ml. Bagi penggunaan luar rumah telah disediakan botol kecil berukuran 150ml. Kini ummat Islam tidak perlu lagi hidup dalam keadaan serba was-was. Gunakan Sabun Sertu Al-Mughallazoh.

Stok kami hanya diperolehi bagi tujuan penyertuan anggota badan dan pinggan mangkuk sahaja. Setiap satu botol dengan isipadu 150ml berharga BND10.00, JIKA awda membuat belian secara Pakel Combo 2 Item ( Untuk Pinggan Mangkuk dan Anggota Badan ) diskaun menarik dengan harga BND17 adalah milik awda