Skip Navigation

CARTA PESANAN AWDA

Harga/Caj:  BND 2.00
2.00
Kuantiti:
Cetak
RECHARGE / TOPUP MOBILEPHONE DI MALAYSIA

TOPUP/RECHARGE TALIAN MOBILEPHONE MALAYSIA

Sila ambil maklum bahawa paparan harga dalam carta tertera adalah caj perkhidmatan dalam Matawang Brunei (BND) yang dikenakan dan TIDAK termasuk JUMLAH BAYARAN dalam Matawang Malaysia (RM) yang akan diproses.

Jumlah bayaran bagi TOPUP/RECGARGE talian awda boleh dilunaskan dalam matawang asal RM atau diconvertkan ke BND mengikut kadar pertukaran semasa kami :

( BND1=RM2.35 )


BOLEH KIRA PERTUKARAN DI SINI !!!


URUSAN PERMINTAAN RELOAD / TOPUP DARI BANK PROVIDER AKAN DIBUAT DALAM MASA 2 JAM SETELAH KAMI MENERIMA PENGESAHAN / PEMBAYARAN DARIPADA AWDA.

PILIHAN TOPUP boleh dibuat sama ada Topup dengan PIN/RELOAD NUMBER. Dengan cara ini awda akan diberikan PIN NUMBER melalui Print Out Transaksi Bank (Maybank2u/Cimbcliks), Print Out tersebut akan dihantar ke email awda setelah transaksi berjaya dibuat. Awda boleh menyimpan PIN RELOAD untuk direload bila bila masa awda kehendaki.

ATAU

TOPUP AUTOMATK. Dengan cara ini Mobilephone awda akan direcharge secara automatik oleh pihak Maybank2u/ Cimbclicks melalui PROSEDUR EASYRELOAD sebaik saja pihak kami membuat transaksi online dengan bank berkenaan.

PROSES

Sila pilih KADAR TOPUP, PILIHAN JENIS TOPUP, PROVIDER TALIAN PERKHIDMATAN MUDAH ALIH dan taipkan NO MOBILEPHONE MALAYSIA awda (Contoh : 013-8476236)
Berikutnya klik tombol "MASUKKAN KE BASKET"

Klik tombol "BERIKUT"

Sila isi semua keterangan diri dalam ruangan yang disediakan dan masukkan NOMBOR TALIAN MUDAH ALIH MALAYSIA ( Contoh :6013-8476236 ) dalam ruangan "CATATAN PESANAN / BELIAN"

Klik Tombol "HANTAR"

Proses selesai, pengesahan perkhidmatan yang dipohonkan akan dihantar ke email awda, Sila semak email awda termasuk di SPAM / JUNK MAIL)

PEMBAYARAN


Pihak kami akan memberi maklum balas terhadap pesanan awda melalaui SMS untuk langkah berikutnya. Pembayaran boleh dibuat terus kepada kami secara "CASH BY HAND" atau "CASH BANK-IN" melalui MESIN DEPOSIT TUNAI "CDM ke AKAUN HSBC : 001436377056 - (NOR ARIFAH HJ ZAMAN)


KAMI BERBANGGA KERANA DAPAT MEMBANTU AWDA