Skip Navigation

CARTA PESANAN AWDA

Harga/Caj:  BND 6.00
BND 8.00
6.00
Kuantiti:
Cetak
PRODUK IBADAT DAN TAHARAH MUSLIM | PRODUK IBADAT DAN TAHARAH MUSLIM » Fiqh Consultancy

DEBU TANAH TAYAMMUM-Fiqh Network

Tisu Sa’eedan Toyyiban adalah kepingan-kepingan tisu yang disalutkan dengan ‘Debu Suci’ bagi kemudahan bertayyamum untuk penyucian diri dari hadas kecil atau besar kerana tidak dapat menggunakan air.
Pembuatannya begitu unik dan sangat berbeza dengan bingkisan debu yang mudah berselerak dan tidak kemas. Penggunaan Tisu Sa’eedan Toyyiban sangat memudahkan, buka sekeping tisu yang bersalut debu tekap dan sapu ke muka dan tangan kemudian buang. Begitu mudah sekali dan boleh digunakan dimana-mana.
Sangat sesuai untuk jemaah haji/umrah ketika melakukan solat di kapal terbang dan kenderaan kerana kesulitan menggunakan air. Juga sangat sesuai untuk para pesakit terlantar khususnya yang berada dirumah sakit kerana cara penggunaan yang sangat mudah dan tidak mengotorkan sekitaran.
Tisu Tayyammum Sa’eedan Toyyiban juga telah disahkan pembuatannya oleh para Asatizah bertauliah bahkan oleh persatuan ulama Singapura.Jangan tinggalkan rumah tanpa Tisu Tayyammum Sa’eedan Toyyiban, kerana anda tidak tahu bila keadaan tidak mengizinkan anda menggunakan air.
Ingatlah ibadah solat tidak boleh ditangguhkan, menangguh-nangguhkan solat akan menyebabkan Rahmat Allah juga tertangguh.

Paparan Lebih Besar: Klik Gambar